Ανακοίνωση ΑΠΣ Άρη Σούδας

simaia
Share on facebook
Share on twitter

Για μια ακόμη αγωνιστική γίναμε μάρτυρες-θύματα μιας διαιτητικής σφαγής. Ως πότε Κύριοι;

Οι αποφάσεις και η στάση του διαιτητή κ. Κουκουράκη καθώς και του βοηθού του κ. Οβάκογλου χαρακτηρίζονται τουλάχιστον απαράδεκτες και εχθρικές απέναντι στο σωματείο μας.

Έγιναν οι πρωταγωνιστές του αγώνα ενώ κανονικά πρωταγωνιστές θα έπρεπε να ήταν οι ποδοσφαιριστές. Τα σφυρίγματα κατά το δοκούν, ο μη καταλογισμός δυο κατά τη γνώμη μας πέναλτι, η ευκολία του στις κάρτες με αποτέλεσμα να μείνει η ομάδα μας με δέκα παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ήταν μερικές από τις διαιτητικές του αποφάσεις-εφευρέσεις.

Ίσως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου μας, που αναγκαζόμαστε να προβούμε σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις. Υπάρχει όμως η κάλυψη του αγώνα που καταμαρτυρά τα αναφερόμενα και εκθέτει τα σφυρίγματα του.

Πολλά συγχαρητήρια στην κυρία Κομισοπούλου η οποία στάθηκε άριστα στο γήπεδο και σεβάστηκε στο έπακρο τον κόπο των ποδοσφαιριστών μας καθώς και την αγωνία και τις προσδοκίες συμβουλίου και φιλάθλων των δύο ομάδων.

Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δ.Σ., στο προπονητικό team και στην πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της αντιπάλου ομάδας για τη φιλοξενία.

Άλλα νέα

Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας 2022-23 – 23η αγωνιστική / Ήττα στο τέλος για τον Άρη. Άρης Σούδας – Νέος Κισσαμικός 0-1

Συνέχεια για το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Χανίων 2022-23 με τη διεξαγωγή της 23ης αγωνιστικής αυτό τo Σαββατοκύριακο . Ο Άρης Σούδας αγωνίσθηκε εντός έδρας

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Χανίων – 23η αγωνιστική / Άρης Σούδας – Νέος Κισσαμικός

Με τη διεξαγωγή της 23ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Χανίων 2022-23 Εντός έδρας αναμέτρηση για τον Άρη Σούδας το Σάββατο

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας 2022-23 – 22η αγωνιστική / Άλλη μια νίκη για τον Άρη. Θησέας – Άρης Σούδας 0-5

Συνέχεια για το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Χανίων 2022-23 με τη διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής αυτό τo Σαββατοκύριακο . Ο Άρης Σούδας αγωνίσθηκε εκτός έδρας

Διαβάστε περισσότερα
Διεύθυνση: Γήπεδο Σούδας, Εθν. Βενιζέλου 73200 Σούδα
Τηλέφωνο: 28210-88332
Κινητό: 6973743724
E-mail: info@arissoudas.gr