Ανακοίνωση ΑΠΣ Άρη Σούδας / Νέος Προπονητής ο Στέλιος Κουκουδάκης

Share on facebook
Share on twitter

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Στέλιο Κουκουδάκη.

Μετά από την πολύχρονη θητεία του στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας αλλά και σε Μινώταυρο, Τιτάν, Ήφαιστο, Ποσειδών Τσικ. ο Στέλιος Κουκουδάκης αποδέχθηκε την πρόταση του Άρη Σούδας και αναλαμβάνει τα καθήκοντα του προπονητή του σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας που με την συναίνεσή της στη λύση της συνεργασίας της με το Στέλιο Κουκουδάκη συνέβαλλε στη συμφωνία για την έναρξη της συνεργασίας μας μαζί του.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία πάνω απ’ όλα, επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και κάθε προσωπική και επαγγελματική ευτυχία.

Άλλα νέα

Σπάθα – Άρης Σούδας 3-2 / Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας – 29η αγωνιστική. Ήττα μετά από έντεκα νικηφόρους αγώνες για τον Άρη.

Με τη διεξαγωγή της 29ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Χανίων. Ο Άρης Σούδας φιλοξενήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Κολυμπαρίου

Διαβάστε περισσότερα
Διεύθυνση: Γήπεδο Σούδας, Εθν. Βενιζέλου 73200 Σούδα
Τηλέφωνο: 28210-88332
Κινητό: 6973743724
E-mail: info@arissoudas.gr