ΝΤΡΟΠΗ-ΑΙΣΧΟΣ-ΑΗΔΙΑ

Οι εμμονές του κυρίου των 1.000 παιχνιδιών απέναντι στην ομάδα μας συνεχίζονται.

Μετά την ολοκλήρωση του σημερινού αγώνα μεταξύ Α.Ε.Κυδωνίας – Άρη Σούδας εκ του Δ.Σ. του σωματείου μας εκφράζεται η έντονη διαμαρτύρια και δυσαρέσκεια προς διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης Γ.Χρυσό. Ένας διαιτητής που αρνήθηκε δύο καταφανέστατα πέναλτι υπερ της ομάδας μας αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα καθώς και την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Δύο πέναλτι αδιάψευτος μάρτυρας των οποίων είναι το βίντεο του αγώνα, τα οποία μέχρι και οι παράγοντες της αντίπαλης ομάδας παραδέχθηκαν.

Μας θύμισε διαιτησίες του, παλαιότερων χρόνων εξ’ αιτίας των οποίων είχαμε ζητήσει να μην ορισθεί να διευθύνει ξανά αγώνα του σωματείου μας γιατί μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει στο άθλημα. Πιστέψαμε ότι αυτό δεν θα συνεχισθεί και φέτος αλλά δυχτυχώς μας διέψευσε και επιθυμούμε να μην ορισθεί ποτέ ξανά να διευθύνει αγώνα της ομάδας μας.

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας, καθόσον δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντίδρασης, το Δ.Σ. αποφάσισε σύσσωμο να μην παραστεί στην ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Χανίων στην οποία κάθε χρόνο δίνει το παρόν με πολυάριθμη αντιπροσωπεία.

Το μόνο που ζητάμε είναι ισότιμη αντιμετώπιση απ’ όλους τους εμπλεκόμενους.

Άλλα νέα

Διεύθυνση: Γήπεδο Σούδας, Εθν. Βενιζέλου 73200 Σούδα
Τηλέφωνο: 28210-88332
Κινητό: 6973743724
E-mail: info@arissoudas.gr