Με επιτυχία η εκδήλωση της κοπής πίτας του Άρη Σούδας

Share on facebook
Share on twitter

Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας πραγματοποιήσε ο Άρης Σούδας την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 στην αίθουσα εκδηλώσεων “LIDO ROYAL” στα Τσικαλαριά.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας. Το παρών έδωσε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη μαζί με τον νέο προπονητή της ομάδας Κώστα Κιάσσο και το τεχνικό επιτελείο ενώ έντονη ήταν και η παρουσία της ΕΠΣ Χανίων αλλά και παραγόντων από τοπικές ομάδες του νομού.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν για την προσφορά τους στο σωματείο αλλά και στο ποδόσφαιρο του τόπου οι Μιχαηλάκης Στέλιος – Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Χανίων & Πρόεδρος Ηρακλή Νεροκούρου, Σταύρος Χατζηδημητρίου – Επιχειρηματίας & Πρόεδρος Ιωνίας, Αντώνης Καλαμαρίδης – Επιχειρηματίας & Ταμίας ΕΠΣ Χανίων, Μανώλης Σβουράκης  – Επιχειρηματίας, Κωστής Τζομπανάκης – Επιχειρηματίας και Γιώργος Δρακάκης – Δημοσιογράφος.

Πηγή : https://sportcaster.gr/2022/03/05/ekopse-tin-pita-o-aris-soydas-pics/

Από το Δ.Σ. του Άρη Σούδας εκφράζονται θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια του Άρη Σούδας καθώς και στους χορηγούς των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς.

Οι τυχεροί λαχνοί της λαχειοφόρου αγοράς που πραγματοποιήθηκε φαίνονται παρακάτω. Όσοι από τους τυχερούς δεν έχουν παραλάβει τα δώρα τους μπορούν να τα παραλάβουν από τη λέσχη του σωματείου στο Γήπεδο της Σούδας

Άλλα νέα

Σπάθα – Άρης Σούδας 3-2 / Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας – 29η αγωνιστική. Ήττα μετά από έντεκα νικηφόρους αγώνες για τον Άρη.

Με τη διεξαγωγή της 29ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Χανίων. Ο Άρης Σούδας φιλοξενήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Κολυμπαρίου

Διαβάστε περισσότερα
Διεύθυνση: Γήπεδο Σούδας, Εθν. Βενιζέλου 73200 Σούδα
Τηλέφωνο: 28210-88332
Κινητό: 6973743724
E-mail: info@arissoudas.gr