Συγχαρητήρια για τη Μικτή Ομάδα Κ-16 της Ε.Π.Σ.Χανίων

Share on facebook
Share on twitter

Από το Δ.Σ. του ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ εκφράζονται θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τη Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Χανίων για την σπουδαία σημερινή νίκη της Μικτής Ομάδας Κ-16 με σκορ 1-2 επί της Μικτής Ομάδας της Ε.Π.Σ.Ανατολικής Αττικής και την πρόκριση στους “8” του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στην παραπάνω επιτυχία της Κ-16 συνέβαλαν και δυο δικά μας παιδιά ο Παναγιωτάκης και ο Κοντεκάς.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην πορεία της ομάδος με ανάλογη συνέχεια και προκρίσεις.

Μία σημαντική επιτυχία που αντικατοπτρίζει την πρόοδο του Χανιώτικου Ποδοσφαίρου σε επίπεδο Ακαδημίων, που δημιουργούν ικανούς ποδοσφαιριστές που μελλοντικά θα στελεχώσουν ομάδες στις μεγαλύτερες κατηγορίες του Χανιώτικου αλλά και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Άλλα νέα

Σπάθα – Άρης Σούδας 3-2 / Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας – 29η αγωνιστική. Ήττα μετά από έντεκα νικηφόρους αγώνες για τον Άρη.

Με τη διεξαγωγή της 29ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Χανίων. Ο Άρης Σούδας φιλοξενήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Κολυμπαρίου

Διαβάστε περισσότερα
Διεύθυνση: Γήπεδο Σούδας, Εθν. Βενιζέλου 73200 Σούδα
Τηλέφωνο: 28210-88332
Κινητό: 6973743724
E-mail: info@arissoudas.gr