Συνεργασία Άρη Σούδας – Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας

Share on facebook
Share on twitter

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη, πολύπλευρη και μακρά συνεργασία του Άρη Σούδας με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας πραγματοποιήθηκε παρουσία μελών των ΔΣ συνάντηση μεταξύ του νέου προπονητή του Άρη Γιώργου Κόλτζου και του προπονητή της Α.Π.Σούδας Στέλιου Κουκουδάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την ανάδειξη και προώθηση ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία στον Άρη Σούδας. Υπήρξε απόλυτη σύμπνοια και ταύτιση απόψεων και στο άμεσο μέλλον αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας θα κληθούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις του Άρη Σούδας προκειμένου επιλεγούν προς ένταξη στην ανδρική ομάδα του Άρη.

Μια συνεργασία που συνεχίζεται άψογα σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο και έχει ως στόχους τη βελτίωση, εξέλιξη, ανάπτυξη και ενίσχυση και των δύο σωματείων της περιοχής.

Ο Γιώργος Κόλτζος με το Στέλιο Κουκουδάκη

Άλλα νέα

Σπάθα – Άρης Σούδας 3-2 / Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας – 29η αγωνιστική. Ήττα μετά από έντεκα νικηφόρους αγώνες για τον Άρη.

Με τη διεξαγωγή της 29ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Χανίων. Ο Άρης Σούδας φιλοξενήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Κολυμπαρίου

Διαβάστε περισσότερα
Διεύθυνση: Γήπεδο Σούδας, Εθν. Βενιζέλου 73200 Σούδα
Τηλέφωνο: 28210-88332
Κινητό: 6973743724
E-mail: info@arissoudas.gr