Τακτική Γενική Συνέλευση ΑΠΣ Άρη Σούδας

simaia

Από το Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του σωματείου,  στην αίθουσα συνελεύσεων του σωματείου, στο Δημοτικό Γήπεδο Σούδας, με θέματα ημερήσιας διάταξης τον Διοικητικό απολογισμό 2021-22, την έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής 2021-22, την έγκριση οικονομικού απολογισμού περιόδου 2021-22, τον προϋπολογισμού περιόδου 2022-23 και την απαλλαγή των μελών ΔΣ από κάθε ευθύνη καθώς και τη διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Από τις εκλογές που διεξήχθησαν προέκυψε 13μελές Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από τους (αλφαβητικά) :

Γελασάκης Μάριος, Κατσαντώνης Μιχαήλ, Κλωθάκης Δημήτριος, Κλωθάκης Νικόλαος, Κολιακουδάκης Δημήτριος, Μπενάκης Εμμανουήλ, Ντακάκης Πολύδωρος, Πισσαδάκης Εμμανουήλ, Πυροβολάκης Χαράλαμπος, Τζανάκης Χαράλαμπος, Τζουγανάκης Εμμανουήλ, Τριλιράκης Κωνσταντίνος, Τσουπάκης Κωνσταντίνος

Εντός της εβδομάδος θα συνεδριάσει το νεοεκλεχθέν Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου συσταθεί σε σώμα και καθορισθούν οι αρμοδιότητες των μελών όπως προβλέπεται από το καταστατικό του σωματείου.

Το νεοεκλεχθέν Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του σωματείου που προσήλθαν στη Γενική Συνέλευση και μας τίμησαν με την ψήφο, όπως και το απερχόμενο Δ.Σ., το οποίο έδωσε την ευκαιρία σε νεότερα μέλη του σωματείου να αναλάβουν δράση και μας έδωσαν το κουράγιο να συνεχίσουμε ενωμένοι. Τα μέλη του νέου πλέον Δ.Σ. θα προσπαθήσουν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους, στο δύσκολο έργο που έχουν επωμιστεί και θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, συμβάλλοντας στη στήριξη και περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας μας.

Εκ του Δ.Σ.

Άλλα νέα

Διεύθυνση: Γήπεδο Σούδας, Εθν. Βενιζέλου 73200 Σούδα
Τηλέφωνο: 28210-88332
Κινητό: 6973743724
E-mail: info@arissoudas.gr