Χορός της Ε.Π.Σ.Χανίων και απονομή για τον Άρη Σούδας

Με επιτυχία διεξήχθη μετά από δύο χρόνια λόγω κορονοϊού ο καθιερωμένος χορός της ΕΠΣ Χανίων. Η γιορτή της Ενωσης φιλοξενήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (12/3) σε κοσμικό κέντρο των Χανίων.

Το παρών έδωσε πλήθος κόσμου, τιμώντας πάνω απ’ όλα την εκδήλωση οι άνθρωποι απ’ όλες τις ομάδες του Νομού.

Οπως κάθε φορά, η εκδήλωση περιλάμβανε πολλές βραβεύσεις.

Πιο αναλυτικά, η βραδιά ξεκίνησε με τη βράβευση των τριών πρωταθλητών σε Α’ “Άρης Σούδας”, Β’ και Γ΄κατηγορία. Ακολούθησαν οι δευτεραθλήτριες ομάδες των ίδιων διοργανώσεων, των δύο φιναλίστ του Κυπέλλου, αλλά και των δύο σωματείων με “καταγωγή” από τη Μικρά Ασία, Ικαρος Μουρνιών και Ιωνία 2000.

Σειρά πήραν οι πρώτοι σκόρερ στα τοπικά με τον Κώστα Παπαθανασίου του Άρη Σούδας, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν ειδικές βραβεύσεις σε άτομα με προσφορά στο χανιώτικο ποδόσφαιρο. Εκεί ξεχώρισαν οι τιμητικές πλακέτες που έλαβαν δύο Χανιωτάκια που διαπρέπουν στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια, τόσο στον χώρο του ποδοσφαίρου, όσο και στο κομμάτι των σπουδών τους.

Ο λόγος για τη Βεατρίκη Σαρρή που αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Αγγλία και τον Δημήτρη Σκουμπάκη που ξεχωρίζει στα γήπεδα της Αμερικής.

Βραβεύτηκαν επίσης ο πρώην πλέον διαιτητής ,Μιχάλης Γαλάνης και ο προπονητής τερματοφυλάκων της πρωταθλήτριας Ελλάδας, Μικτής Χανίων Κ16, Γιάννης Γρηγοράκης.

πηγή : https://athlitiko.gr/o-choros-kai-oi-vraveyseis-tis-epsch/

Άλλα νέα

Διεύθυνση: Γήπεδο Σούδας, Εθν. Βενιζέλου 73200 Σούδα
Τηλέφωνο: 28210-88332
Κινητό: 6973743724
E-mail: info@arissoudas.gr