Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τη διαιτησία

Share on facebook
Share on twitter

Το Δ.Σ. του ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ θα ήθελε να εκφράσει δημόσια τα συγχαρητήριά του στην διαιτητική ομάδα για την απόδοσή της στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Γρανίτη.

Στον χθεσινό αγώνα γίναμε μάρτυρες μιας εξαιρετικής και πάνω από όλα ισότιμης διαιτησίας!

Τόσο ο Χρήστος Γιαννουλάκης (πρώτος διαιτητής), όσο και οι βοηθοί του Θ.Μαρκετάκης και Χ.Πέτσας, καθώς και ο τέταρτος Μ.Κανελάκης είχαν την απαιτούμενη απόδοση σε μια κομβική και δύσκολη αναμέτρηση και με την επαγγελματική τους προσέγγιση και την αλάθητη εφαρμογή των παρείχαν μια υποδειγματική διαιτησία.

Θα πρέπει να τονισθεί ότι σημαντική συμβολή στην επιτυχημένη τους διαιτησία είχε και η άψογη συμπεριφορά όλων των εμπλεκομένων ποδοσφαιριστών, αξιωματούχων, παραγόντων και φιλάθλων που συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του.

Ο Άρης Σούδας, οι άνθρωποί του, οι οπαδοί του ξέρουν να αναγνωρίζουν το σωστό και το δίκαιο. Ξέρουμε να δίνουμε συγχαρητήρια όταν το απαιτούν οι περιστάσεις και να αποδεχόμαστε τα αρνητικά αποτελέσματα!

Συγχαρητήρια σε όλους, τέτοιους αγώνες θέλουμε να βλέπουμε!

Άλλα νέα

Σπάθα – Άρης Σούδας 3-2 / Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας – 29η αγωνιστική. Ήττα μετά από έντεκα νικηφόρους αγώνες για τον Άρη.

Με τη διεξαγωγή της 29ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Χανίων. Ο Άρης Σούδας φιλοξενήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Κολυμπαρίου

Διαβάστε περισσότερα
Διεύθυνση: Γήπεδο Σούδας, Εθν. Βενιζέλου 73200 Σούδα
Τηλέφωνο: 28210-88332
Κινητό: 6973743724
E-mail: info@arissoudas.gr