Γ’ Εθνική – 1η αγωνιστική // Άρης Σούδας – Πόρος 0-0

simaia
Share on facebook
Share on twitter

Έναρξη σήμερα για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Άρη Σούδας να υποδέχεται στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής την ομάδα του ΑΟ Πόρου.

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι και λιγοστές ευκαιρίες και απο τις δυο πλευρές καμμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει με το τελικό αποτέλεσμα να παραμένει στο 0-0 και οι δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αρης Σούδας (Νίκος Μαναρώλης): Κοκκαλάς, Κοκκινάκης (88′ Μπακογιάννης), Σοφούλης, Στεφανίδης, Βαρδάκης, Μαθιουδάκης, Κυτράκης, Ροκάκης (82′ Σελάμης), Παπαδάκης (65′ Τσίγκας), Παπαθανασίου (65′ Φέζγκα), Τσίτας.

Πόρος (Ανδρέας Σκέντζος): Ζαφείρης, Λούσι, Πανάγου, Παγώνης, Παπαδομιχελάκης, Αρώνης, Πήλιος, Καλαμιώτης, Αζίζης (88′ λ.τρ. Σηφάκης), Μπάμπης, Ράπτης (78′ λ.τρ. Καστελιαννάκης).

Άλλα νέα

Σπάθα – Άρης Σούδας 3-2 / Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας – 29η αγωνιστική. Ήττα μετά από έντεκα νικηφόρους αγώνες για τον Άρη.

Με τη διεξαγωγή της 29ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Χανίων. Ο Άρης Σούδας φιλοξενήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Κολυμπαρίου

Διαβάστε περισσότερα
Διεύθυνση: Γήπεδο Σούδας, Εθν. Βενιζέλου 73200 Σούδα
Τηλέφωνο: 28210-88332
Κινητό: 6973743724
E-mail: info@arissoudas.gr