Ιστορία

Ο Άρης Σούδας είναι ένα από τα αρχαιότερα σωματεία του νομού Χανίων και έχει ως έδρα το Δημοτικό Γήπεδο Σούδας. Είναι αναγνωρισμένο από την Ε.Π.Ο. σωματείο και κατέχει ειδική αθλητική αναγνώριση από τη Γ.Γ.Α.

Η μακρόχρονη ιστορία του ξεκίνησε το 1958 όταν και ιδρύθηκε από μία φιλική παρέα από τη Σούδα με αγάπη και πάθος για το ποδόσφαιρο. 

Είναι ένα σωματείο με μεγάλη προσφορά στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο, με αδιάλειπτη παρουσία στην κορυφαία τοπική κατηγορία του Νομού και με πολύ σημαντικές επιτυχίες όπως

Από το 1958 μέχρι και σήμερα ο Άρης Σούδας ανέδειξε και συνεχίζει να αναδεικνύει πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές ενώ παράλληλα έχει συμβάλλει και στη δημιουργία μίας από τις καλύτερες Ακαδημίες των Χανίων. 

Από τον Άρη Σούδας προέρχονται ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες, εθνικές και μικτές ομάδες.

Παράκατω ένα σύντομο video αφιέρωμα, που προβλήθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Μαϊο του 2018 με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την ίδρυση του Άρη Σούδας΄.

Διεύθυνση: Γήπεδο Σούδας, Εθν. Βενιζέλου 73200 Σούδα
Κινητό: 6973069463, 6934839490
E-mail: info@arissoudasfc.gr – aris.soudas@yahoo.gr